Vis op de BBQ

Fresh Fish Concepts

Bord met gemarineerde garnalenspies en gemarineerde zalmspies met groentes en citroen. Op de achtergrond staat een barbecue en in beeld staat de tekst: Vis op de BBQ.

De zon schijnt, het zwembad is opgezet en de barbecue rookt. Het is zomer(vakantie) en dus tijd voor wat heerlijke vis op die BBQ!


Eigenlijk kan je alle vis op de barbecue leggen. In een aluminium schaal/folie of in een speciaal rooster hiervoor. Hele vissen, maar ook filets. Lekker gemarineerd of puur natuur, met wat kruiden. Wij stellen u voor aan wat zomerse toppers van dit jaar.

Gemarineerde garnalenspiesjes op wit bord met citroenschijfjes voor Retail van Seven Seas International.

De garnalenspies

Een heel bekend artikel op de BBQ is de garnaal. Deze is niet meer weg te denken uit het BBQ-assortiment. Je ziet ze vooral rauw in de knoflookmarinade op een spies. Tegenwoordig verkoopt elke supermarkt wel (wok)garnalen, naturel of gemarineerd. Deze kunt u gemakkelijk op een spiesje drukken of kant en klaar kopen.

Hele vis in rooster op de barbecue voor Retail van Seven Seas International.

Hele vis

Wat ook erg lekker is en populair: een hele vis grillen. Met of zonder kop. De meest gangbare vissoorten hierin zijn: De zeebaars, de dorade en de forel. Maar natuurlijk geldt hier ook dat alle soorten vis op de barbecue kunnen.

Gemarineerde zalmspiesen in Indische en Argentijnse marinade met sesam en kruiden voor Retail van Seven Seas International. Met diverse groentes en citroen gedecoreerd.

Zalm

De onbetwiste winnaar op de BBQ is de zalm. Op elk vlak blijft zalm het populairst, zo ook met barbecueën. Je kan de zalm als filet, als spies of als moot (met graat) bereiden. In marinade of met wat kruiden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Opengesneden kreeft en slakken op de barbecue voor Retail van Seven Seas International.

Ga eens voor iets anders

Visfilets, zoals de schol, heilbot en roodbaars zijn ook heerlijk om te grillen. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan tonijn of kreeft. Ik zag laatst een recept voor oesters op de BBQ (handig, want op de BBQ gaan ze vanzelf open!) Voor variatietips: Kijk eens welke vis in het seizoen is en zoek hier een heerlijk recept bij. Zo wissel je elke periode af met verschillende, verrukkelijke vis.


En wij, als totaalleveranciers, kunnen natuurlijk deze vis voor u verkrijgen. Dus wat kunnen wij voor u betekenen?

Meer informatie? Laat een bericht achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op.

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

27 maart 2025
Met Pasen in aantocht is het moment daar om het assortiment af te stemmen op de vraag naar luxe en gemak. Zalm is een populaire keuze tijdens de paasdagen en biedt talloze mogelijkheden voor zowel retail als foodservice.
SevenSeas International, spakenburg, Inpakafdeling
20 maart 2025
Bij Seven Seas International staat kwaliteit voorop – van de inkoop van onze vis tot aan de manier waarop we deze verpakken.
SevenSeas international, makreel, spakenburg
17 maart 2025
Bij Seven Seas International weten we wat nodig is om makreel van de allerbeste kwaliteit te leveren. In onze hypermoderne visrokerij combineren we traditionele ambacht met de nieuwste technieken, waardoor onze warm gerookte makreel uitblinkt in smaak, textuur en kwaliteit.
Snel, smakelijk en efficiƫnt, SevenSeas International, groothandel
10 maart 2025
Snel, smakelijk en efficiënt: ons vlug-klaar assortiment voor retail, horeca en groothandel
SevenSeas International, groei, toekomst, vishandel
6 maart 2025
Bij Seven Seas International draait alles om groei en vooruitgang. Als familiebedrijf hebben we een stevige basis gelegd in de Nederlandse visbranche en zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de markt.
27 februari 2025
Bij Seven Seas International geloven we dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We zijn continu op zoek naar zogeheten A-spelers: gemotiveerde, getalenteerde mensen die willen groeien en excelleren in hun vak. Daarom zorgen wij ervoor dat we een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven, door ruimte te bieden voor ontwikkeling, groei en ondernemerschap.
Meer Posts