Warm gerookte zalm flakes

Vis van de maand september

Tonijn MSC Seven Seas

Onze ZALM FLAKES zijn gemaakt van de Atlantische zalm. Gekweekt in Noorwegen met ACS-keurmerk. Het is duurzaam, gezond en bovendien erg lekker!


Zalm is een vet gezond visje. Het zit boordevol goede vetten, vitamines en mineralen. Naast de verse zalm is het lekker om eens af te wisselen met de warm gerookte zalm. Deze is iets hartiger van smaak dan de verse zalm.


De zalm flakes is een ready-to-eat product. Het enige wat je hiermee hoeft te doen, is het product een kwartier van tevoren uit de koelkast halen. De zalm is al in hapbare stukken uit elkaar getrokken, zodat u het gemakkelijk op toast of brood kunt serveren.


Maar vergeet niet onze andere zalmproducten!


We hebben ook nog de koud gerookte zalmfilet plakjes en snippers, warm gerookte zalmmoten en zalmbuikjes, maar ook een hele zalmzijde gerookt. Er zijn de wilde zalm varianten: King, Sockeye, Chum, Keta, Coho. Verder hebben we heerlijk gekruide warm gerookte pulled salmon, de warm gerookte zalmrollade en de gebakken zalmkibbeling. En natuurlijk is er de verse zalmfilet en zijn er verse zalmmoten. Met of zonder huid, in marinade of naturel. De keuze is reuze!


Naast dat de zalm flakes heerlijk zijn bij de borrel of bij een verjaardag, is het ook nog eens perfect te gebruiken in bijvoorbeeld salades of een poké bowl. Maar denk ook eens aan de warme maaltijd. Vandaag hebben wij een fantastisch recept klaarstaan voor een romige pasta, met de warm gerookte zalm flakes.

Romige pasta met warm gerookte zalmflakes

Ingrediënten voor 2 personen:


  • 200 gram warm gerookte zalmflakes
  • 200 gram verse spinazie
  • 175 gram farfalle
  • 175 ml kookroom
  • 125 gr cherrytomaatjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 25 gram geroosterde pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Peper en zout naar smaak

  1. Kook de past volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de de ui en knoflook fijn en fruit deze in de pan met de olijfolie. 
  2. Voeg de spinazie in delen toe, tot deze geslonken is. 
  3. Schenk vervolgens de kookroom erbij en breng op smaak met zout en peper (zalmflakes hebben een wat zoutere smaak van zichzelf, dus alleen peper kan ook).
  4. Halveer de cherrytomaatjes. Meng deze samen met de zalmflakes door de spinazie. Verwarm enkele minuten door en voeg de farfalle toe. 
  5. Bestrooi het geheel met de geroosterde pijnboompitjes.

Eet smakelijk!


Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

27 maart 2025
Met Pasen in aantocht is het moment daar om het assortiment af te stemmen op de vraag naar luxe en gemak. Zalm is een populaire keuze tijdens de paasdagen en biedt talloze mogelijkheden voor zowel retail als foodservice.
SevenSeas International, spakenburg, Inpakafdeling
20 maart 2025
Bij Seven Seas International staat kwaliteit voorop – van de inkoop van onze vis tot aan de manier waarop we deze verpakken.
SevenSeas international, makreel, spakenburg
17 maart 2025
Bij Seven Seas International weten we wat nodig is om makreel van de allerbeste kwaliteit te leveren. In onze hypermoderne visrokerij combineren we traditionele ambacht met de nieuwste technieken, waardoor onze warm gerookte makreel uitblinkt in smaak, textuur en kwaliteit.
Snel, smakelijk en efficiƫnt, SevenSeas International, groothandel
10 maart 2025
Snel, smakelijk en efficiënt: ons vlug-klaar assortiment voor retail, horeca en groothandel
SevenSeas International, groei, toekomst, vishandel
6 maart 2025
Bij Seven Seas International draait alles om groei en vooruitgang. Als familiebedrijf hebben we een stevige basis gelegd in de Nederlandse visbranche en zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de markt.
27 februari 2025
Bij Seven Seas International geloven we dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We zijn continu op zoek naar zogeheten A-spelers: gemotiveerde, getalenteerde mensen die willen groeien en excelleren in hun vak. Daarom zorgen wij ervoor dat we een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven, door ruimte te bieden voor ontwikkeling, groei en ondernemerschap.
Meer Posts